O NAMA

Modulo-stone se bavi proizvodnjom dekorativnog kamena. Cigle, kamen i gipsani elementi naše proizvodnje krase brojne objekte: objekte od javnog značaja, prodavnice svetskih brendova u centru Beograda, popularne kafiće i restorane, kao i ekskluzivne privatne objekte.

Dekorativni kamen izrađujemo od prirodnih materijala i pažljivo oblikujemo u unikatne komade. Ovakvi proizvodi su izvrsna alternativa za prirodni kamen i pružaju niz prednosti.

Oblaganje dekorativnim kamenom je najefektivniji način da vaš unutrašnji prostor ili spoljnu fasadu učinite zaista ekstravagantnim. U današnje vreme to je sigurno najbolji put da postignete maksimalni pomak u dizajnu vašeg objekta. 

PREDNOSTI DEKORATIVNOG KAMENA

VEĆI OBIM PRIMENE

Prirodni kamen je težak i zahteva primenu dodatnih temelja i nosača, posebno kod pregradnih gipsanih zidova. Dekoratvni kamen se izrađuje od gipsa, betona ili mlevenog mermera i male je debljine, te samim tim i lakši. Postavlja se lepljenjem i ne zahteva izradu skupih potkonstrukcija. 

RAZNI EFEKTI I TEKSTURE

Dekorativnim kamenom može da se postigne daleko veći broj efekata i tekstura: od vernog lica prirodnog kamena, do izgleda rustične cigle ili nekih drugih specijalnih efekata.

JEDNOSTAVNA PRIPREMA PODLOGE

Budući da se dekorativni kamen nanosi lepljenjem, zidovi se opterećuju manjom težinom, te je i priprema daleko jednostavnija i ekonomičnija.

BRŽA UGRADNJA

Dekorativnim kamenom mogu da se oblažu i enterijer i eksterijer u daleko kraćem roku i angažovanjem manje kvalifikovane radne snage.

Scroll to Top